STIJG BOVEN UZELF UIT MET PITCH-UP! 

Samenwerken zoals in de luchtvaart, uw bedrijf kan het ook. Pitch-Up verzorgt inspirerende bijeenkomsten om de samenwerking binnen uw team te verbeteren. 

Wat?
Samenwerking tussen professionals binnen de luchtvaart is van levensbelang belang. In de luchtvaart is lang en hard gewerkt om het de veiligste manier van vervoer te maken. Onder andere effectieve én efficiënte communicatie zijn hier de basis voor, alsmede het op de juiste manier aanwenden en managen van de beschikbare resources. De mensen van Pitch-Up leren en trainen u graag over het toepassen van deze methodiek binnen uw organisatie. Interactive Skills Improvement genaamd.
Ons concept richt zich op het leren vanuit verschillende werelden: we combineren uw vraag met de praktijk en de geleerde lessen uit de luchtvaart en helpen u om nieuwe inzichten op te doen. Hard (samen)werken, veel leren en een gezonde dosis spanning en humor maakt een dag bij Pitch-Up zo bijzonder.

naar pitchup


Voor wie?
Wij organiseren onze programma's voor management teams, startende projectteams die 'vastgelopen' zijn, innovatie-teams, afdelingen, commissies, besturen en leden van stuurgroepen. Door de opzet van het programma en het feit dat we in het we in het programma naar maximale interactie van en met alle deelnemers streven, is het maximum aantal deelnemers aan deze prgramma's vastgesteld op 12 personen.

Neem een kijkje op de website http://www.pitch-up.nl/ en wie weet komt u binnenkort met uw team bij ons trainen. 

 

Wij gingen U voor!

 • 112 Meldkamer

  Veiligheidsregio Haaglanden, de meldkamer van 112!

 • Adobe

  "...hoewel het weer niet mee werkte is het event en de training een groot succes geworden. De indrukwekkende locatie, direct aan de startbaan, de hangaar (omgebouwd en aangekleed) met op de...

 • RAV Hollands Midden

  "Veel geleerd op deze geweldige dag. Hier werd echt duidelijk waarom CRM uit de luchtvaart ook nuttig is buiten de luchtvaart. De professionals van OSG-VVAA en de begeleiders, de veilige...

 • SNS REAAL

  Raad van Bestuur - SNS. De Inspiratiereis van SNS Bank was onvergetelijk! De bijzondere omgeving en de afsluiting met BBQ was uniek.