Een dag vol met avontuur in de lucht en op de grond!

Bent u op zoek naar dat ene originele uitje? Een dag vol met ervaringen die je nergens anders gaat vinden? Dan moet u bij Simcenter zijn! Gelegen aan het vliegveld te Lelystad bieden wij u een unieke locatie met evenzo unieke activiteiten. Wat dacht u van vliegen in een echte Boeing 737-800, een helikoptervlucht of de lucht in met een Cessna vliegtuig? Dit alles kunt u nog eens combineren met een bezoek aan het Aviodrome.

Hoe groot of hoe klein de groep ook is, wij denken graag met u mee. Zo beschikken wij over diverse ruimtes voor gezelschappen en hebben we een immense hangaar die omgetoverd kan worden tot een heuse feestzaal. Dat u hier graag iets bij eet en drinkt begrijpen wij maar al te goed, daarom komen wij ook graag al uw cateringwensen tegemoet.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan vooral contact op voor de eindeloze mogelijkheden en wij laten u graag zien wat we te bieden hebben. Bel ons op 0320-288030 of mail naar info@simcenter.nl.

Arrangement Cadet

Min. 6 pers.
Max. 15 pers.

Per persoon maakt u 1 start en 1 landing op luchthaven Schiphol. De vliegtijd per persoon is tussen de 15 en 20 minuten en +/- 40 min als passagier…

Arrangement Cadet

Minimum aantal deelnemers 6 personen
Maximale groepsgrootte 15 personen

Ontvangst met koffie thee en iets lekkers gevolgd door een videotraining en gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna de verdeling van de groep in groepjes van 3 personen.

Per persoon maakt u 1 start en 1 landing op luchthaven Schiphol. De vliegtijd per persoon is tussen de 15 en 20 minuten en +/- 40 min als passagier. U zit dus in totaal per persoon +/- 60 min in de simulator. De wachtenden kunnen in onze airsidelounge  onder het genot van een kop koffie genieten van het uitzicht over de start en landingsbaan. Tevens kunnen zij hun collega’s, vrienden of familie volgen op een tv scherm.

Afhankelijk van de groepsgrootte minimaal 2,5 uur
Prijs per persoon op basis van 6 personen € 79,00

Arrangement First Officer

Min. 6 pers.
Max. 15 pers.

Per persoon vliegt u 30 min als captain en 60 min als passagier. Na elke vlucht wordt er gewisseld van plaats. Er wordt een vlucht gemaakt van …

Minimum aantal deelnemers 6 personen
Maximale groepsgrootte 15 personen

Ontvangst met koffie thee en iets lekkers gevolgd door een videotraining en gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna de verdeling van de groep in groepjes van 3 personen.

Per persoon vliegt u 30 min als captain en 60 min als passagier. Na elke vlucht wordt er gewisseld van plaats. Er wordt een vlucht gemaakt van Amsterdam naar Düsseldorf, van Düsseldorf naar Brussel, en van Brussel weer terug naar Amsterdam. Elke deelnemer heeft dan een eigen leg gevlogen met alle daarbij behorende aspecten zoals het uitvoeren van checklists, het checken van het weer etc. Na 90 minuten doen we een crew wissel en gaan de nieuwe deelnemers dezelfde vlucht doen maar dan in omgekeerde volgorde. Het is mogelijk om voor de wachtende deelnemers een bezoek te brengen aan het naast gelegen Aviodrome. Het is uiteraard wel belangrijk dat u zich houd aan uw tijdslot wanneer u verwacht wordt voor uw vliegsessie.

Indien u niet naar de Aviodrome gaat is het mogelijk in onze airsidelounge te genieten van de voorbijgaande vliegtuigen en de nieuw gebouwde passagiersterminal recht tegenover ons. Ter afsluiting  kunt u even napraten met drankje (non alcohol) en een heerlijk bittergarnituur. Elke deelnemer krijgt na afloop een certificaat.

Afhankelijk van de groepsgrootte minimaal 4 uur
Prijs per persoon op basis van 6 personen €   99,00
Prijs per persoon op basis van 6 personen € 109,00 incl. bezoek aan de Aviodrome

Arrangement Captain

Min. 9 pers.
Max. 15 pers.

Per persoon vliegt u 20 min als captain en 40 min als passagier en kijkt u mee over de schouders van uw collega’s. Er wordt gerouleerd in de simulator…

Minimum aantal deelnemers 9 personen
Maximale groepsgrootte 15 personen

Ontvangst met koffie thee en iets lekkers gevolgd door een videotraining met aansluitend gelegenheid tot het stellen van vragen +/- 30 minuten. Daarna de verdeling van groepen in 3 personen per groep.

Per persoon vliegt u 20 min als captain en 40 min als passagier en kijkt u mee over de schouders van uw collega’s. Er wordt gerouleerd in de simulator en nadat iedereen zijn vlucht heeft voltooit zal er een crewwissel plaats vinden. Voor de wachtenden en voor diegene die hun vlucht hebben gemaakt bestaat de mogelijkheid een kort bezoek te brengen aan het naastgelegen luchtvaart museum de Aviodrome. s ’middags zal er een lunch klaar staan met soep of heerlijke kroketten.

Na de lunch starten wij weer met het vervolg van het programma waarna aan het einde van het programma iedereen kan genieten van een hapje en drankje in onze airsidelounge om zo na te praten over de ervaringen en de gemaakte vluchten. Elke deelnemer krijgt na afloop een certificaat

Ontvangst met koffie / thee en iets lekkers
Lunch met (karne)melk  vers geperste Jus d’orange koffie en thee, diverse luxe broodjes met rosbief, gezond, brie, ossenworst, fricandeau, zalm e.d. Soep en of Heerlijke kroketten.

Afsluiting  met een hapje en drankje (tijdsduur 1 uur). Dranken uit het Hollands assortiment: Heineken bier uit flesje, frisdrank en verse jus d’ Orange Sherry, vermouth, jenever, vieux, en port Huiswijn, rode, rosé, en witte wijn. Bittergarnituur 2 rondes,  zoutjes en nootjes op tafel. Elke deelnemer krijgt na afloop een certificaat.

Afhankelijk van de groepsgrootte minimaal 5,5 uur
Prijs per persoon op basis van 9 personen € 139,00
Prijs per persoon op basis van 9 personen € 149,00 incl. bezoek aan de Aviodrome

Reserveer nu

2 + 0 = ?