Heb je last van vliegangst?

Wij helpen jou graag deze te overwinnen

Snel resultaat middels een bewezen werkwijze

Last van vliegangst? Wij helpen graag je angsten te overwinnen!

Vliegangst kan een flinke belemmering zijn met betrekking tot uw vakantieplannen. Gelukkig is daar iets aan te doen en helpen wij u daar graag mee. Bij Simcenter kunt u terecht voor een behandeling die uniek is in Nederland maar zijn effectiviteit al meermaals heeft bewezen. Een combinatie van een gesprek met een specialist op gebied van vliegangst, een sessie in onze Boeing 737 simulator en uw angsten overwinnen in een echte Boeing 747 (geen replica) geeft antwoord op veel van de vragen en twijfels die zorgen voor uw angst.

Bij onze trainingen vinden wij persoonlijke aandacht het belangrijkste omdat vliegangst per persoon enorm kan verschillen. Daarom gebruiken wij geen algemene manier van aanpak maar kijken wij echt naar wat u als persoon nodig heeft, waar uw angst vandaan komt en hoe wij u het beste kunnen helpen. Daarnaast begrijpen wij uiteraard heel goed dat het overwinnen van angst erg lastig en confronterend kan zijn, maar maakt u zich vooral geen zorgen, we doen het allemaal in uw tempo.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak inplannen voor een vliegangst sessie? Bel dan naar 0320-288030 of mail naar info@simcenter.nl.