UW EVENT KOMT PAS ECHT VAN DE GROND BIJ SIMCENTER OP LELYSTAD AIRPORT!

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsevent? En wilt u daarbij ook nog de beschikking hebben over een ruime diversiteit aan vergaderzalen en facilitaire voorzieningen? Dan bent u bij Simcenter aan het juiste adres. Ongeacht wat voor een event u ook organiseert, van relatiedag of sales-event tot een persooneelstraining of bedrijfspresentatie, wij regelen het graag voor u.

In samenspraak met u kunnen we alles aanpassen naar uw wensen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend contact met ons over de organisatie van uw volgende event? Dan kunt u ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Onze Hangaar

Onze hangaar biedt u alles wat u maar nodig kan hebben voor uw event. Door zijn omvang van 360m2 zijn de opties eindeloos. Wij maken het dan ook mogelijk om deze volledig aan te kleden naar uw wensen. Zo hebben wij onder andere een reclameframe van 8 meter breed beschikbaar welke u kunt gebruiken voor uw eigen uitingen. Daarnaast kan er met gemak een podium geplaatst worden, een ruime hoeveelheid aan zitplaatsen en een groot scherm. Heeft u andere wensen? Neem dan vooral contact op met het Simcenter om deze te bespreken, wij denken graag met u mee.

Onze airside bar

Gelegen aan de runway drinkt u een drankje en geniet u van een goed gesprek met een uniek uitzicht. Wilt u een relatie meenemen naar een vergadering die hij nooit zal vergeten? Of wilt u die ene collega trakteren op een goede kop koffie met het meest unieke uitzicht van Nederland? Neem dan plaats aan onze Airside Bar. Uiteraard voorzien wij u, desgewenst, ook van lunch of snacks.

Vergaderruimtes

Bij Simcenter geniet u van de luxe van meerdere vergaderruimtes. Deze zijn voorzien van beamers en whiteboards en bieden ruimte aan tot 35 personen. Wat dacht u van onze Plesman zaal welke ruimte biedt aan 30 man, compleet met beamer en voldoende zit plekken. Is uw groep minder groot? Dan is de Hoppman zaal, met geweldig uitzicht op de landingsbanen van Lelystad airport, wellicht beter geschikt. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van fluisterstille airconditioning.

Eigen parkeerterrein

Deze parkeerplaatsen staan volledig tot uw beschikking. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de gevelreclame (frame van 4m x 5m) aan te passen naar uw wensen. Komt u met een grotere groep? Dan kunt u ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van het Aviodrome, deze biedt ruimte aan 150 auto’s. U zult dus altijd uw auto kunnen parkeren.