En zo geschiedde…

Simcenter is in 2010 opgericht door Roel Bakker en Theo Burger en zijn gestart met de naam Simcenter Lelystad. Sinds 2013 is Matthijs Riebeek partner geworden en bestaat de ‘directie’ uit een vlieger en een niet-vlieger (Roel).

De hypermoderne Boeing 737-800 full motion flight simulator is de eerste full motion simulator toegankelijk gemaakt voor recreatief gebruik. Uniek in haar soort! De simulator is volledig uitgerust voor diverse pilotentrainingen.

Daarnaast verzorgen wij samen met Pitch-Up! trainingen voor het bedrijfsleven, combineren wij rondvluchten met vluchten in de simulator en/of helikopter. En heeft u iets te vieren? Dan weten wij daar wel raad mee! Net als met uw vergadering of evenement.

Ons (trainings)centrum ligt op een zeer centraal gelegen locatie op Lelystad Airport, direct aan de landingsbaan met een geweldig uitzicht over het vliegveld, pal naast de Aviodrome. U bent van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. Wij geven u dan graag een rondleiding en bespreken uw wensen.

Welcome on board, namens
Theo Burger