Locatie

De locatie van het Simcenter is meer dan uniek te noemen. Gelegen aan de start- en landingsbanen van Lelystad airport heeft u bij ons een geweldig uitzicht. Dagelijks gaat er een ruime diversiteit aan vliegtuigen en helikopters de lucht in. En met de opening van het Lelystad airport in de toekomst zullen ook de grote jongens er landen.

Onze locatie is zowel met het openbaar vervoer (met de bus vanaf station Lelystad centrum) als met de auto zeer gemakkelijk te bereiken. Het Simcenter beschikt over eigen parkeerplaatsen. Indien u met een grotere groep komt dan biedt de parkeerplaats van het Aviodrome uitkomst.

Plesman zaal

Onze Plesman zaal biedt ruimte aan ongeveer 30 man. Deze ruimte is goed geschikt voor een vergadering of een presentatie. De beamer zorgt ervoor dat iedereen het scherm goed kan zien. Daarnaast is deze ruimte ook in te delen naar uw wensen, neem dus vooral contact met ons op als u specifieke vragen heeft over deze ruimte.

De Plesman zaal is gelet op zijn mogelijkheden een populaire vergader- en trainingszaal. Diverse bedrijven zijn u voorgegaan en hebben hier met zijn allen om de tafel gezeten. Uiteraard zorgt het Simcenter ervoor dat u, desgewenst, voorzien bent van alles wat u maar nodig heeft om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Hoppman Zaal

De Hoppman zaal is geschikt voor diverse gelegenheden. Deze zaal is kleiner dan de Plesman zaal maar biedt nog steeds genoeg mogelijkheden voor bijeenkomsten en vergaderingen. Daarnaast heeft u vanuit deze zaal ook een goed zicht op de start- en landingsbanen van Lelystad airport wat zorgt voor een unieke vergader ervaring.

Ondanks dat de Hoppman zaal wat kleiner is dan de Plesman zaal, is ook deze goed te gebruiken voor een diversiteit aan activiteiten. Heeft u meer ruimte nodig? Dan is het ook mogelijk om zowel de Hoppman als de Plesman zaal te huren. Op die manier kunt u gemakkelijk en overzichtelijk schakelen tussen twee groepen. Schroom niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Simulator

Uiteraard kan er tijdens uw zakelijke bijeenkomst ook gebruik gemaakt worden van de simulator. Onze simulator leent zich ook heel goed voor teamwork trainingen en kan zodoende bijdragen aan de efficiëntie van uw vergadering.

Zoals op de foto’s te zien is staat er in de Hoppman zaal een losse cockpit, hier krijgt u uitleg over de werking van alles wat u maar moet weten om een Boeing te besturen. Nadat u de theorie onder de knie heeft is het tijd om in de simulator te stappen en u voor te bereiden op het vertrek van uw vlucht.

Parkeerplaats

Deze parkeerplaatsen staan volledig tot uw beschikking. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de gevelreclame (frame van 4m x 5m) aan te passen naar uw wensen. Komt u met een grotere groep? Dan kunt u ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van het Aviodrome, deze biedt ruimte aan 150 auto’s. U zult dus altijd uw auto kunnen parkeren.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.