Kinder simdagen

Is het de grootste droom van uw zoon of dochter om later piloot te worden? Waarom wachten? Bij de kindersimdagen van het Simcenter kan uw kind alvast proeven hoe het is om een echte Boeing te besturen!

Bij het Simcenter bieden we onze diensten graag aan iedereen aan, zo ook aan de allerjongste. Tijdens de Kindersimdagen leren uw kinderen en hun vriendjes alles over het leven als piloot. Wat moet je als piloot allemaal kunnen? Wat komt er bij kijken voordat je een vlucht maakt? Hoe belangrijk is het om samen te werken? Waar het hoogtepunt van de dag natuurlijk het vliegen in onze Boeing simulator is, vinden wij het educatieve aspect net zo belangrijk.

Opgesplitst in groepjes van drie leren de kinderen alles over de luchtvaart. Waar 1 groepje de simulator instapt voor hun eerste vlucht gaat het andere groepje de briefingsruimte in om te leren wat een piloot allemaal moet weten en kunnen. Het is dus wel belangrijk dat uw kinderen begrijpen dat het geen kinderfeestje is en dat de simulator geen speelgoed is. Een dag als deze is dus voornamelijk geschikt voor kinderen met interesse in de luchtvaart en die op een leeftijd zijn dat ze openstaan om iets te leren.

Na deze leerzame en leuke dag zullen uw kinderen niet alleen heel veel weten over de luchtvaart maar zal ook het belang van zaken zoals samenwerken en communicatie hun duidelijker zijn geworden. Uiteraard gaan de kinderen naar huis met een heleboel mooie (actie)foto’s en een certificaat. En de ouders? Die kunnen onder het genot van een drankje in onze airside bar, genieten van het mooie uitzicht op de start en landingsbaan of de vlucht van hun jonge piloot volgen op een groot videoscherm. Ook is er de mogelijkheid om naar de Aviodrome te gaan. (Kaarten bij ons verkrijgbaar)

Kindersimdagen € 99,-

Laden...

Uw gegevens


Gegevens van de jonge captain

0
* Verplicht