Stage vacature: Commercieel Medewerker niveau 3

Leuke spannende en dynamische stageplaats op de luchthaven van
Lelystad airport

Aantal leerplaatsen
1
Periode
heden – 30-06-2021
Dagen per week
i.o.l.
Vergoeding
Stagevergoeding
Leerweg
stage (bol)

Wat gaat de student doen?
Wat ga je als Stagiair(e) Commercieel Medewerker bij ons doen? Klanten te woord staan en begeleiden bij binnenkomst. Onderhoud de relatie telefonisch, via e-mail, of via onze nieuwe chatfunctie Agendabeheer, zoals het inplannen en sturen van afspraakbevestigingen. Update regelmatig (2x per week) onze social media accounts (Facebook, Instagram) Zorgt dat de planning van de dag klaar ligt voor onze instructeur(s) Denkt mee over nieuwe projecten en onderzoekt de mogelijkheden. Aan hand van de gesprekken die je voert, bespreek je wat jou opvalt zodat we onze diensten kunnen verbeteren. Zorgen voor de netheid en ordelijkheid van ons bedrijf. Overdracht schrijven voor de nieuwe stagiair(e

Over welke vaardigheden beschikt de student?
Gewenste profiel: Beheersing Nederlandse & Engelse taal, een flexibele en zelfstandige houding, klantvriendelijk en oplossingsgericht kunnen denken.

Wat biedt het leerbedrijf de student?
Ondersteuning en begeleiding met je stageopdracht, stagevergoeding, een dynamische werkplek op de luchthaven van Lelystad Airport direct aan de start en landingsbaan. 1 minuut lopen vanaf de airport bushalte en 5 minuten lopen vanaf de reguliere bushalte.

Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij SimCenter? Stuur dan je motivatiebrief + n.a.w. gegevens naar info@simcenter.nl.

Contactgegevens

Simcenter Lelystad
Arendweg 37
8218 PE Lelystad

E-mail: info@simcenter.nl
Tel: 0320-288030