Stage vacature: Medewerker secretariaat en receptie

Boeiende en leuke MBO stage op Lelystad Airport

Aantal leerplaatsen
1
Periode
heden – 18-04-2021
Dagen per week
i.o.l.
Vergoeding
Stagevergoeding
Leerweg
stage (bol)

Wat gaat de student doen?
Zoek je een leuke stage in een dynamisch bedrijf en een dynamische omgeving dan is deze plaats misschien iets voor jou. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de reserveringen, het aannemen van de telefoon, binnenkomende klanten verwelkomen en te woord staan en voorzien van een kop koffie in onze mooie airsidebar. Ook is er de mogelijkheid je eigen ideeën in te brengen te bespreken en daarna mogelijk uit te voeren. social media optimalisatie, (facebook advertising, Instagram advertising) Evaluatie schrijven voor de volgende stagair.

Over welke vaardigheden beschikt de student?
Wij zoeken een student die creatief is en meedenkt binnen ons bedrijf. Ben je commercieel ingesteld, kan je zelfstandig werken, heb je affiniteit met marketing/communicatie en of luchtvaart, of beschik je over ten minste 2 van deze eigenschappen dan is dit misschien iets voor jou.

Wat biedt het leerbedrijf de student?
Wat bieden wij: Ondersteuning en begeleiding met je stageopdracht. Stagevergoeding Een dynamische werkplek op de luchthaven van Lelystad Airport direct aan de start en landingsbaan. 1 minuut lopen vanaf de airport bushalte en 5 minuten lopen vanaf de reguliere bushalte. Wij bieden veel vrijheid en de mogelijkheid om het verschil te maken. Je werkt in een inspirerende omgeving op de luchthaven Lelystad. Leuke werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij SimCenter? Stuur dan je motivatiebrief + n.a.w. gegevens naar info@simcenter.nl.

Contactgegevens

Simcenter Lelystad
Arendweg 37
8218 PE Lelystad

E-mail: info@simcenter.nl
Tel: 0320-288030