STIJG BOVEN UZELF UIT MET PITCH-UP!

Samenwerken zoals in de luchtvaart, uw bedrijf kan het ook. Pitch-Up verzorgt inspirerende bijeenkomsten om de samenwerking binnen uw team te verbeteren.

Wat?
Samenwerking tussen professionals binnen de luchtvaart is van levensbelang. In de luchtvaart is lang en hard gewerkt om het de veiligste manier van vervoer te maken. Onder andere effectieve én efficiënte communicatie zijn hier de basis voor, alsmede het op de juiste manier aanwenden en managen van de beschikbare resources. De mensen van Pitch-Up leren en trainen u graag over het toepassen van deze methodiek binnen uw organisatie. Interactive Skills Improvement genaamd.
Ons concept richt zich op het leren vanuit verschillende werelden: we combineren uw vraag met de praktijk en de geleerde lessen uit de luchtvaart en helpen u om nieuwe inzichten op te doen. Hard (samen)werken, veel leren en een gezonde dosis spanning en humor maken een dag bij Pitch-Up zo bijzonder.

naar pitchup

Voor wie?
Wij organiseren onze programma’s voor management teams, startende projectteams die ‘vastgelopen’ zijn, innovatie-teams, afdelingen, commissies, besturen en leden van stuurgroepen. Door de opzet van het programma en het feit dat we in het programma naar maximale interactie van en met alle deelnemers streven, is het maximum aantal deelnemers aan deze prgramma’s vastgesteld op 12 personen.

Neem een kijkje op de website http://www.pitch-up.nl/ en wie weet komt u binnenkort met uw team bij ons trainen.