Verjaardagen

Op zoek naar een locatie om je verjaardag te vieren en wil jij je vrienden en familie eens verassen met een origineel verjaardagsfeest? Kom dan naar het Simcenter en er zal nog lang over jouw verjaardag nagesproken worden. Wij bieden ruimte aan een groot gezelschap, hebben diverse activiteiten en zitten op een geweldige locatie aan het vliegveld in Lelystad.

Bruiloften

Maak jullie speciale dag nog specialer door jullie liefde te vieren op een werkelijk prachtige locatie. Bij ons kan je een enorme hangaar huren die je volledig naar eigen smaak kan inrichten. Naast een DJ, een bar en een flinke dansvloer is er ook nog genoeg ruimte voor de gasten om comfortabel te zitten en te genieten van een drankje en een goed gesprek. Dansen jullie de eerste dans strak naast de landingsbaan van Lelystad Airport?

Jubilea

Ook voor het vieren van uw jubilea kunt u prima terecht bij Simcenter! De ruimtes die wij voor u beschikbaar kunnen maken lenen zich prima voor zowel grote als kleinere gezelschappen, door deze flexibiliteit zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Wilt u uw gasten voorzien van wat te eten en drinken? Geen probleem, wij regelen het graag voor u.