Vandaag ben jij de captain. Weet je al waarheen je wilt vliegen?

Wil jij de eerste van je vriendengroep zijn die kan zeggen dat je een Boeing 737-800 hebt laten opstijgen om deze vervolgens weer te laten landen op een tropische locatie? Wellicht klinkt dit te mooi om waar te zijn, maar bij Simcenter is dit mogelijk! Jij stapt, samen met een professionele begeleider en eventueel een paar vrienden, onze simulator binnen. Zodra je op je stoel zit waan je je al meteen een echte piloot. Deze levensechte ervaring wordt nog realistischer gemaakt door de full motion capaciteiten van onze simulator. Dit zorgt ervoor dat de simulator beweegt zoals deze hoort te bewegen op basis van jouw handelingen als piloot. Zorg dat je riemen goed vastzitten want er kan zomaar turbulentie ontstaan!

Samen met je copiloot begin je de briefing. Wat is je locatie en zijn er nog bijzonderheden qua weersomstandigheden te vermelden? Zodra alles is besproken klimmen jullie de cockpit in. Je trekt de stuurknuppel naar achteren en ziet de neus van jouw Boeing de lucht in gaan. Vergeet je niet door te geven aan je passagiers hoe laat jullie aankomen op Aruba?

Bij het Simcenter kiest u gemakkelijk uit het arrangement dat het beste bij u past. Zo bieden wij al vluchten aan vanaf 20 minuten, maar kunt u er ook voor kiezen om twee uur in de lucht te blijven.

Hong Kong – Sint Maarten of Amsterdam?

Turbulentie of strak blauwe lucht?

Bij Sim Center is het allemaal mogelijk!

Heeft u een voucher, promo of kortingscode? Geeft u dit dan aan tijdens het bestelproces.

FlightVliegtijd BriefingTarief
Alpha20 minvooraf (20min.)€ 139,-
Bravo30 minvooraf (20min.)€ 159,-
Charlie60 minvooraf (20min.)€ 199,-
Delta90 minvooraf (20min.)€ 289,-
Echo120 minvooraf (20min.)€ 399,-
Weekendtoeslag€ 12,50
Extra passagier(s) (maximaal 2)€ 10,00 (eenmalig)
wisselen toegestaan
TIP* Bezoek Aviodrome€ 15,00 p.p (ipv € 17,50)
* U ontvangt een instructievideo per mail tegelijkertijd met uw factuur.

De mogelijkheid bestaat om tijdens de vlucht maximaal 2 personen extra mee te nemen (en te wisselen van plek). De kosten hiervoor zijn € 10,00 eenmalig. Hij/zij mag/mogen uiteraard filmen en foto’s maken. Wilt u iemand verrassen? Bestel dan uw boardingpass (cadeaubon) tijdens het bestelproces (gratis).