aviodrome Lelystad

Beleef een uniek dagje uit bij het Aviodrome Lelystad en Simcenter

Bent u op zoek naar een unieke dagbesteding die u nergens anders zal gaan beleven? Dan moet u snel richting Lelystad komen want daar vindt u precies waar u naar op zoek bent. Op het vliegveld Lelystad valt namelijk genoeg te doen. Vanzelfsprekend verwelkomen wij u graag bij het Simcenter voor een educatieve ervaring waarin wij u graag inzicht geven in de wereld van de luchtvaart. Dit zal gepaard gaan met, indien gewenst, een vlucht in onze simulator, of een rondvlucht in een Cessna vliegtuig of een helikopter. Het mooiste is dat dit allemaal ook goed te combineren is met een bezoek aan het Aviodrome Lelystad.

Het Aviodrome Lelystad en Simcenter slaan de handen ineen

Begin uw dag met een unieke ervaring bij het Simcenter. Wij geven u inzage in alle aspecten van de luchtvaart. Wij beantwoorden graag uw vragen en daarnaast bieden wij u ook nog eens de kans om zelf in de cockpit van een Boeing simulator te kruipen, een rondvlucht te maken in een Cessna vliegtuig of de omgeving te verkennen in een helikopter. Bent u uitgevlogen en heeft u al uw vragen gesteld aan de werknemers van het Simcenter? Dan koopt u vervolgens bij ons gemakkelijk toegangstickets voor het Aviodrome Lelystad. Aangezien het Aviodrome Lelystad precies naast ons gelegen is, loopt u hier zeer gemakkelijk naar toe.

Het Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor de lucht- en ruimtevaart. Sinds 2003 is het Aviodrome gelegen aan de start- en landingsbanen van Lelystad airport. De titel “interactief museum” komt het Aviodrome volledig toe. Er is voor jong en oud ontzettend veel te doen en te beleven. Zo kunt u de kunst van het morseseinen leren en ervaart u alle aspecten van de luchtvaart in het 4D filmtheater. Het Aviodrome Lelystad is een museum waar zowel binnen als buiten veel te beleven is. Zo staat er buiten op het terrein een echt Boeing 747 die toegankelijk is voor het publiek.

Voor alle leeftijd is er wat te beleven

Hoe u uw dag indeelt is volledig aan u, maar zorg er wel voor dat u op tijd bent want er is ontzettend veel te zien en te doen. Heeft u kinderen? Dan kunt u deze ook met een gerust hart achterlaten bij het Simcenter tijdens een Kidsim dag. Hier gaan de kinderen een educatief avontuur tegemoet waarin ze van alles leren over de luchtvaart. Hier komt ook veel samenwerking bij kijken, iets wat in de luchtvaart enorm belangrijk is maar ook iets is wat kinderen op vroege leeftijd moeten leren. Het programma is volledig gericht op kinderen en zal naast educatief natuurlijk ook erg leuk zijn. Zo mogen ze vliegen in de Boeing simulator en gaan ze naar huis met een mooi aandenken.

Boek snel en maak er een mooie dag van   

Lijkt het u erg leuk om met uw familie, vrienden of collega’s een dagje te vertoeven op Lelystad airport? Dan boekt u gemakkelijk uw tickets voor zowel het Simcenter als het Aviodrome. Voor meer informatie of met vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

Reserveer direct een boeing 737 vlucht full motion!

Heeft u een voucher, promo of kortingscode? Geeft u dit dan aan tijdens het bestelproces.

FlightVliegtijd BriefingTarief
Alpha20 minvooraf (20min.)€ 139,-
Bravo30 minvooraf (20min.)€ 159,-
Charlie60 minvooraf (20min.)€ 199,-
Delta90 minvooraf (20min.)€ 289,-
Echo120 minvooraf (20min.)€ 399,-
Weekendtoeslag€ 12,50
Extra passagier(s) (maximaal 2)€ 10,00 (eenmalig)
wisselen toegestaan
TIP* Bezoek Aviodrome€ 15,00 p.p (ipv € 17,50)
* U ontvangt een instructievideo per mail tegelijkertijd met uw factuur.