dagje uit

Het leukste dagje uit beleeft u bij het Simcenter!        

Het aanbod van uitjes is tegenwoordig enorm. Er zijn zoveel keuzes en mooie aanbiedingen dat wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar indien u op zoek bent naar een echt uniek dagje uit, dan kunnen wij u dat bij het Simcenter absoluut garanderen. Nergens anders in Nederland vindt u namelijk een full-motion Boeing 747 simulator die toegankelijk is voor particulier gebruik. Dus lijkt het u wel wat om uw eigen Boeing te besturen en te laten landen op een mooie locatie van uw keuze? Boek dan snel!

Een mooi dagje uit, ongeacht de samenstelling van uw groep

Bij het Simcenter denken wij graag met u mee. Heeft u een grote groep of een groep met veel kinderen? Wij bieden voor alle samenstellingen interessante opties wat er toe leidt dat iedereen een leuke dag heeft, ongeacht de leeftijd. Zo organiseren wij voor kinderen bijvoorbeeld de KidsSim dagen. Gedurende zo’n dag gaat uw kind onder professionele begeleiding de wereld van de luchtvaart verkennen. Deze dag is een combinatie van educatie en vermaak. Uiteraard mogen de kinderen uiteindelijk de simulator in om achter het stuur te kruipen. We beloven u dat het voor uw kind(eren) een onvergetelijk leuk dagje uit is.

Het leukste uitje van Lelystad

In Lelystad zijn opvallend veel leuke uitjes te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Batavialand of kunt u lekker de Oostvaardersplassen op. Maar indien u nu echt op zoek bent naar een dagje uit waar nog lang over na zal worden gesproken, dan moet u direct koers zetten naar Lelystad Airport. Hier is namelijk het Simcenter gelegen. Hier kunt u onder professionele begeleiding uw eigen Boeing 747 besturen. Het mooiste aan deze ervaring is dat de simulator volledig “full motion” is, dit zorgt ervoor dat alles net zo echt voelt als wanneer u in een vliegtuig zit. Dit wilt u toch een keer meemaken? Uiteraard kunt u zelf bepalen waar u gaat landen en vanaf waar u opstijgt.

Combineer uw bezoek aan het Simcenter met een bezoek bij onze buren, het Aviodrome

U kunt bij ons geruime tijd terecht voor een onvergetelijke ervaring, maar aangezien u toch op Lelystad Airport bent kunt u net zo goed een bezoekje brengen aan onze buren. Het Aviodrome is het grootste museum van Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. Ook hier kunt u wel wat uurtjes slijten. Het Aviodrome staat bekend als een interactief museum waar meer dan genoeg te beleven is. Zo staat er een echte Boeing 747 die u volledig kunt herkennen en heeft ook het Aviodrome diverse simulators waar u in kunt klimmen. Altijd al willen leren hoe morsecode nou precies werkt? U leert het allemaal! Op die manier wordt uw dagje uit nog specialer. U koopt bij ons ook nog eens gemakkelijk uw tickets voor toegang tot het Aviodrome.

Reserveer direct een boeing 737 vlucht full motion!

Heeft u een voucher, promo of kortingscode? Geeft u dit dan aan tijdens het bestelproces.

FlightVliegtijd BriefingTarief
Alpha20 minvooraf (20min.)€ 139,-
Bravo30 minvooraf (20min.)€ 159,-
Charlie60 minvooraf (20min.)€ 199,-
Delta90 minvooraf (20min.)€ 289,-
Echo120 minvooraf (20min.)€ 399,-
Weekendtoeslag€ 12,50
Extra passagier(s) (maximaal 2)€ 10,00 (eenmalig)
wisselen toegestaan
TIP* Bezoek Aviodrome€ 15,00 p.p (ipv € 17,50)
* U ontvangt een instructievideo per mail tegelijkertijd met uw factuur.