vliegsimulator

Stap in de meest moderne vliegsimulator van Nederland!

Van kinds af aan al piloot willen worden? Dankzij onze vliegsimulator kan je nu levensecht ervaren hoe het is om de controle te hebben over een heuse Boeing 737-800. Dit vliegtuig is het populairst op het gebied van passagiersvervoer en de kans dat u er ooit heeft ingezeten is vrij groot. Maar dacht u destijds ook niet “hoe tof zou het zijn om zelf te mogen vliegen”? Nu kan het! Bij Simcenter, gelegen aan Lelystad Airport, kunt u piloot voor een dag zijn!

De meest bewegelijke vliegsimulator in zijn soort

Het moment dat u de cockpit binnenstapt zult u begrijpen wat wij bedoelen. Bij Simcenter zetten wij ons voor meer dan 100% in om voor u de ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u, wanneer de deur sluit, vergeet dat u in Lelystad bent en u zichzelf mentaal aan het voorbereiden bent voor de vlucht naar de door u gekozen bestemming. Wilt u graag vanaf Schiphol vertrekken om vervolgens te landen op het evenzo populaire LAX? Geen probleem, onze vluchtsimulator kent meer dan 20.000 vliegvelden. Bent u al gek van vliegsimulator online spellen? Dan gaat u hier zeker van genieten.

Als wij u vragen, “wat maakt vliegen nou zo intens?”. Dan zult u waarschijnlijk het opstijgen en landen benoemen. Dat gevoel dat u krijgt wanneer het vliegtuig met enorme snelheden zich klaarmaakt om het luchtruim te gaan verkennen. Dit is dan ook de precieze reden waarom wij bij Simcenter hebben gekozen voor een “full-motion simulator”. Door gebruik te maken van deze techniek zijn wij in staat om naast een levensechte omgeving ook dat unieke gevoel te creëren. Weet u hoe u moet handelen bij turbulentie?

Een dag vol met mogelijkheden voor iedere leeftijd!

Dat wij een passie hebben voor vliegen zal u inmiddels duidelijk zijn. Wij zien het echter als een welkome uitdaging om deze zelfde passie ook op u over te brengen! Om dit te verwezenlijken bieden wij, naast onze vliegsimulator, nog diverse andere activiteiten aan welke zich allemaal op Lelystad airport bevinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van vliegles van een gecertificeerde piloot? Of een bezoekje aan het nabijgelegen Aviodrome? Wilt u liever even uitrusten? Geen probleem, wij verzorgen graag uw lunch of diner (barbecue naast de startbaan?).

Het is natuurlijk het leukst om deze ervaring met al je vrienden, familie of wellicht zelfs je hele bedrijf te delen! Daarom voorziet Simcenter ook in arrangementen voor groepen tot 30 personen. Een unieker bedrijfsuitje ga je niet snel vinden. In onze vliegsimulator is er ruimte voor maar liefst 6 personen. Uiteraard is het hierbij ook geen probleem om foto’s en video’s te nemen.

Bent u klaar om op te stijgen?

Kunt u, na het lezen van deze tekst, eigenlijk niet meer wachten om op te stijgen? Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak in plannen en één van de vele arrangementen kiezen. Indien u specifieke wensen heeft betreffende uw vlucht kunt u dat bij uw reservering doorgeven en dan zorgen wij ervoor dat de vliegsimulator correct staat ingesteld. Ready for take off!

Reserveer direct een vlucht!

Heeft u een voucher, promo of kortingscode? Geeft u dit dan aan tijdens het bestelproces.

FlightVliegtijd BriefingTarief
Alpha20 minvooraf (20min.)€ 139,-
Bravo30 minvooraf (20min.)€ 159,-
Charlie60 minvooraf (20min.)€ 199,-
Delta90 minvooraf (20min.)€ 289,-
Echo120 minvooraf (20min.)€ 399,-
Weekendtoeslag€ 12,50
Extra passagier(s) (maximaal 2)€ 10,00 (eenmalig)
wisselen toegestaan
TIP* Bezoek Aviodrome€ 15,00 p.p (ipv € 17,50)
* U ontvangt een instructievideo per mail tegelijkertijd met uw factuur.